Hasseludden

Yasuragi Hasseludden – Lyxig spaupplevelse

Det populära spahotellet Yasuragi slog upp dörrarna 1997 och är beläget i Stockholms skärgård på vackra Hasseludden, ungefär 20 minuter från city. Här erbjuds ni boende, japanska bad, sköna behandlingar och ett förstklassigt japanskt kök.

Yasuragi är japanska och betyder ”inre ro och harmoni” och anläggningen har blivit populär bland Stockholmare som vill ha ett avbrott i vardagen och varva ned och hitta ny energi. Men oavsett om du kommer från Stockholm eller andra delar av landet så är det här en perfekt ställe för en romantisk weekend.

Rummen på Yasuragi är inspirerade av Japansk minimalism. Den estetiska enkelheten är genomgående och avkopplingen och badet spelar en central roll. Många av rummen har härliga träbadkar i olika storlekar med vacker utsikt mot skog och hav.

På Yasuragi erbjuds ni också många olika typer av aktiviteter och behandlingar, som klassisk massage, japansk massage, ljusterapi, manikyr, floating och mycket mer. Med andra ord är detta ett utmärkt val för en lyxig romantisk helg i Stockholm.

Adress: Hamndalsvägen 6
Telefon: 08-747 64 00
Busshållplats: Hamndalsvägen
Mer information: Yasuragi.se

Läs mer och boka