Wilma och Linus

Wilma och Linus bästa Stockholmstips

Vilken restaurang brukar ni välja för en romantiskt dejt?
Tutto bello som ligger i Tegnérlunden. Det är en mysig liten italiensk restaurang med jättegod mat och trevlig personal. Vi rekommendera räkpastan och burratapastan, men det finns även mycket annat gott.

Vilken plats tycker ni är mest romantisk i Stockholm?
Vi gillar Stora skuggan i Norra Djurgårdsparken. Omgivningarna är fina med mysiga kaféer, 4H-gård och öppna fält perfekta för picknickar.

Vad gör Stockholm till en romantisk stad?
Det finns mycket att utforska tillsammans i staden. Bebyggelsen är fin och staden är rik på natur, parker, vatten. Vi uppskattar även utbudet av kultur och det finns många trevliga restauranger att besöka. Det finns alltid nya pärlor att upptäcka.

Vilket hotell skulle ni rekommendera för en romantisk weekend eller staycation i Stockholm?
Vi har inte bott jättemycket på hotell i Stockholm men nyligen övernattade vi på Hotell Sven Vintappare i Gamla stan. Vi bodde i ett mysigt och tidstypiskt rum och vi upplevde hotellet som litet och charmigt.

Vilket är ert favoritutflyktsmål utanför centrala Stockholm?
Vi gillar Hagaparken eftersom det är väldigt mysigt att promenera runt och ha picknick där. Det är en mysig miljö med mycket fin natur och kultur bara ett stenkast från centrala Stockholm.

Har ni någon ytterligare Stockholmspärla ni vill dela med läsarna?
Vi gillar Djurgården och Rosendals Trädgård. Där finns ett väldigt charmigt kafé och även en fin handelsträdgård att strosa runt i.