Hotellrum på The Winery

The Winery Hotel – Urbant och romantiskt vinhotell i Solna

The Winery Hotel ligger i Solna, strax norr om centrala Stockholm och är världens första hotell med ett urbant vineri i samma byggnad. Här möts man av ekfat och stålblanka vincisterner och det råder inget tvivel om att det är vinet som står i centrum.

Hotellets industriprägel ska anknyta till anrika vingårdar, men vi tycker nog att influenserna från Brooklyn känns minst lika påtagliga. Polerade betonggolv, generös takhöjd och rödbrunt tegel som inspirerats av förra seklets industriella era mixas smakfullt med modern belysning och inredning.

Hotellrestaurangen håller riktigt hög standard och menyerna präglas av säsong och gästande vinproducenter. Naturligt, närodlat och nytänk ska vara ledorden i köket.

På The Winery Hotel har ni nära till både stan och fina naturområden, som Hagaparken och Brunnsviken. Ska ni besöka evenemang på Friends Arena är detta ett perfekt hotell. Arenan ligger bara en 10-minuters promenad bort. Reser ni till Stockholm med flyg kan man enkelt ta flygbussen från Arlanda och kliva av vid Järva Krog, precis utanför hotellet.

The Winery är verkligen ett bra hotell som vi varmt kan rekommendera på er romantiska weekend eller staycation i Stockholm.  Som extra bonus finns den härliga takpoolen som har öppet året runt!

Adress: Rosenborgsgatan 20
Pendeltåg: Solna station
Boka via: Booking.com

Läs mer och boka