Hotellrum på Story hotell i Sundbyberg

Story Hotel Signalfabriken i Sundbyberg

Inrymt i en byggnad som en gång i tiden var Sundbybergs stadshus hittar man idag ett modernt och trevligt hotell kallat Story Hotel. Det är beläget i kvarteret Signalfabriken, ett gammalt industrikvarter som nu har fått leva upp med nya bostäder, butiker och restauranger.

Vi bodde på hotellet tillsammans med några vänner i samband med en konsert på Friends Arena. Avståndet till arenan är knappt 3 km så det är fullt möjligt att promenera till evenemangen eller Mall of Scandinavia för shopping. Annars tar man sig lätt till arenan med tvärbanan som tar 10 minuter. Detta är ett utmärkt val av hotell om man vill bo riktigt bra och samtidigt ha ett bekvämt avstånd till arenan. Vill man bo mer centralt i Stockholm så har även hotellet en filial på Riddargatan på Östermalm.

Vårt rum kändes mysigt och ombonat och var inrett i industriell stil. I bottenvåningen finns hotellets trevliga bar och restaurangen Phil’s Burger som serverar bra hamburgare. Är man sugen på annan mat så finns det flera restauranger och barer att välja på i nära anslutning till hotellet.

Enligt Booking.com så tycker par särskilt mycket om området – de har gett det 8,9 i betyg för parresor. Så vi ser detta som ett riktigt bra val för en romantisk weekend i Stockholm.

Adress: Sundbybergs torg 1
T-bana eller pendeltåg: Sundbyberg
Telefon: 08-558 095 00
Boka via: Booking.com

Läs mer och boka