Hotel J

Hotell J – Ett romantiskt Newport vid vattenbrynet

Hotell J, som ligger på en naturskön plats i Nacka strand, bara ett stenkast utanför city är ett bra val av hotell för en romantisk weekend eller staycation i Stockholm. Här kan man bo med en fantastisk utsikt över Stockholms hamninlopp och Djurgården och njuta av en härlig middag vid strandkanten på hotellets restaurang.

De ljusa och fräscha hotellrummen är inredda i marin stil, inspirerade av klassiska sommarhus i den amerikanska seglarstaden Newport. Vi tillbringade en natt här och passade även på att äta en god middag på Restaurang J, som ligger vid båthamnen någon minuts promenad från hotellet. Från restaurangen har man en vacker utsikt över vattnet och sommartid kan man sitta ute på den stora uteserveringen.

Till middag på Resturang J äter vi toast skagen med Kalixlöjrom, halstrad rödingfilé och avslutar med glass och chokladkaka. Allt håller mycket hög kvalitet!

Efter middagen promenerar vi längs vattnet tillbaks till hotellets huvudbyggnad. Vi sjunker ned i sofforna framför den öppna spisen, med varsin öl i handen, i hotellets vardagsrum. Här kan man ta en fika, dricka en drink eller beställa en bit mat från den enklare barmenyn.

På morgonen innan hemresan njuter vi av en god frukost som serveras i 1800-talsmiljö i den gamla Tornvillan intill vattnet, med härlig utsikt över Djurgården och stadens hamninlopp. En perfekt avslutning på en romantisk helg i Stockholm!

Adress: Ellensviksvägen 1
Busshållplats: Nacka Strand
Telefon: 08-601 30 00
Boka via: Booking.com

Läs mer och boka