Romantiskt rum på Hotel Reisen

Hotell Reisen – Med bastu och bad på rummet

När vi förlovade oss spenderade vi en natt på Hotell Reisen i Gamla Stan, efter biobesök på mysiga biografen Sture och middag på romantiska Le Rouge precis runt hörnet.

Vid vår vistelse på Reisen bodde vi i ett riktigt fint deluxerum med både bastu och härligt badkar på rummet. Hotell Reisen är ett av de få svenska hotell som har rum med privat bastu. Även superiorrummen är mysiga med hänförande sjöutsikt mot Stockholms Ström och de är utrustade med 160cm-sängar, arbetsplats med skrivbord, walk-in shower samt bra wi-fi. Vill ni slå på stort kan ni boka någon av sviterna vilka faktiskt är riktigt prisvärda.

Hotellets läge är perfekt, mitt i hjärtat av Gamla stan alldeles intill vattnet och bara ett stenkast från Kungliga slottet. Hotellet karaktäriseras av en kombination av klassisk inredning och modern design och består av 144 charmiga rum och sviter. Många har vacker utsikt över Stockholm Ström och Skeppsholmen och 13 av rummen har privat bastu.

Hotellets gäster får också gratis tillgång till spaanläggningen, som omfattas av bastu, gym och en avsvalkningspool. Reisen Spa ligger nere bland de gamla valven från 1600-talet och infattar delar av den ursprungliga stadsmuren som omgärdade Stockholm under medeltiden.

Adress: Skeppsbron 12
Telefon: 08-22 32 60
T-bana: Gamla Stan
Boka via: Booking.com

Läs mer och boka