Elite Hotel Carolina Tower

Elite Hotel Carolina Tower – hotell med utsikt i Hagastaden

Elite Hotel Carolina Tower i den nya stadsdelen Hagastaden, som växer fram mellan Vasastan och Solna, har väldesignade och inbjudande rum. Rummet vi bodde i låg på våning 11 och hade en fantastisk utsikt över stan och en mysig atmosfär. På översta våningen, våning 16, finns gym, bastu och relaxavdelning och även här är utsikten imponerande.

Vill ni äta gott så erbjuder hotellets restaurang Haga Bottega italiensk och medelhavsinspirerad mat. Vi avrundade vår kväll här med goda drinkar från baren. Under vår staycation här hann vi även med ett besök på restaurang Oljebaren i Vasastan, en stadsdel där det finns många trevliga restauranger och barer inom kort promenadavstånd från hotellet.

Hotellet ligger bra till med närhet till Stockholms puls, men med ett lite avskilt läge. Just den här delen av stan, som är under uppbyggnad de kommande åren, kanske inte det mest romantiska området i Stockholm, men vi gillar att utforska nya områden och promenerade runt i omgivningarna. De trivsamma rummen i kombination med god mat och fantastisk utsikt gav hotellet en härlig känsla och vi var väldigt nöjda med vår vistelse. 

Vill ni lyxa till det lite extra så har hotellet en svit på våning 15 med en imponerande panoramavy över Stockholm. Sviten består av ett vardagsrum, sovrum och ett badrum med badkar och dusch – helt perfekt för en lyckad romantisk weekend i Stockholm!

Foton: Elite Hotel Carolina Tower

Adress: Eugeniavägen 6
T-bana: S:t Eriksplan
Telefon: 08-400 004 66
Boka via: Booking.com

Läs mer och boka