Djurönäset_infinitypool

Djurönäset – staycation på spahotell i skärgården

Djurönäset ligger i Stockholms vackra skärgård, ca 40 minuters bilfärd från centrala Stockholm. Här finner ni en 37 grader varm infinitypool med fantastisk utsikt över havet. Ni kan också nyttja hotellets 25 meter långa inomhusbassäng, gym och bastulandskap eller passa på att boka en massage eller spabehandling. Under vår staycation här passade vi på att gå upp riktigt tidigt på morgonen och fick då hela inomhusbassängen för oss själva.

Rummen är inredda i en ljus färgskala och inredningen är inspirerad av skärgården med ljusa träslag som björk. Om ni vill sätta guldkant på er romantiska weekend så kan ni boka sviten med dubbelsäng, eget vardagsrum och ett exklusivt badrum med både badkar och egen bastu. Stor balkong med havsutsikt ingår också.

Omgivningarna bjuder på trevliga promenadstråk i skärgårdsnaturen och som bonus hittade vi en mysig badplats vid Djuröbrons fäste.

Hotellets restaurang serverar säsongsanpassade trerättersmenyer inspirerade av skärgården och sommartid kan du avnjuta den på Terassen med utsikt över vattnet. Efter middagen tog vi med oss varsin drink och njöt av utsikten från klipporna utanför baren.

Foton: Djurönäset

Adress: Seregårdsvägen 1
Buss: Hållplats Djurönäset (Buss 433/434)
Telefon: 08-571 490 00
Boka via: Djuronaset.com

Läs mer och boka