Story Hotel Signalfabriken i Sundbyberg

Inrymt i en byggnad som en gång i tiden var Sundbybergs stadshus hittar man idag ett modernt och trevligt hotell kallat Story Hotel. Det är beläget i kvarteret Signalfabriken, ett gammalt industrikvarter som nu har fått leva upp med nya bostäder, butiker och restauranger.

Vi bodde nyligen på hotelet tillsammans med några vänner i samband med en konsert på Friends Arena. Avståndet till arenan är knappt 3 km så vill man promenera till evenemangen så är detta fullt möjligt. Vill man bo mer centralt i Stockholm så har även hotellet en filial på Riddargatan på Östermalm. Men detta är alltså ett utmärkt val just om man vill bo lite bättre och samtidigt ha ett bekvämt avstånd till arenan.

I bottenvåningen inryms hotellets trevliga restaurang Phil’s Burger som serverar läckra hamburgare, och i den avslappnade baren kan du beställa goda cocktails.

Sammanfattningsvis kan sägas att detta är ett riktigt bra val för en romantisk weekend i Stockholm. Enligt Booking.com så tycker par särskilt mycket om området – de har gett det 8,5 i betyg för parresor.

Adress: Sundbybergs torg 1
T-bana eller pendeltåg: Sundbyberg
Telefon: 08-558 095 00
Boka via: Booking.com

Läs mer och boka